Ege Postası
Geri

Flaş! İşte CHP'nin Digiturk kararı

CHP Digiturk aboneliğini kapatıyor
Flaş! İşte CHP'nin Digiturk kararı
Haberler / Politika
9 Ekim 2015 Cuma 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Cumhuriyet Halk Partisi'nin Digitürk Aboneliğini kapatma sürecini başlattı.

Tekin, konu ilgili yaptığı açıklamada, CHP İl ve İlçe Örgütleri ile CHP'li belediyelerde Digitürk aboneliklerini sonlandıracaklarını söyledi.

CHP'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanallarını platformdan çıkaran Digitürk bundan sonra CHP Genel Merkezi dahil hiç bir CHP il ve ilçe başkanlığı binasında yer almayacaktır. AKP ’nin çaresizlikten çıkışı daha çok baskı ve daha çok sansürde aradığı belirtilerek alınan karar ile il ve ilçe başkanlıklarına verilen talimat doğrultusunda Digitürk aboneliği olan CHP birimleri abonelilerini iptal etmeye başlamıştır."


"Kılıçdaroğlu: Digiturk bunu düzeltmezse aboneliğinizi iptal edin" Haber için tıklayınız...

Kemal Kılıçdaroğlu dün CHP'nin Uşak mitingine giderken uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mahkeme kararı olmadan Digitürk bunu uygulamaya koyduysa açıkça vatandaşlarıma çağrı yapıyorum, aboneliğinizi derhal sonlandırın. Eğer zorluk çıkarırlarsa en yakın baroya veya CHP il, ilçe örgütüne başvurun, her türlü hukuk desteğini size verecektir. Digitürk yöneticilerinin de bundan ders çıkarması lazım. Orası iktidarın borusunu öttürdüğü bir mekan değildir ve olmamalı. Uygulamayı düzeltmezse ben hemen Ankara’ya dönüşte gereğini yapacağım" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası