Ege Postası
Geri

Foça Belediyesi 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

Foça Belediyesi, 3 Eylül Cuma günü açılışı yapılan 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer aldı.
Foça Belediyesi 90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2021 Cumartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültürpark Fuar Alanı Belediyeler Sokağında açılan stantta; Foça’nın kültürel ve doğal zenginlikleri, broşürler-videolar aracılığıyla ve sözel olarak fuar ziyaretçilerine tanıtılmaya ve projeler hakkında bilgiler verilmeye başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açılış töreninin ardından Foça Belediyesi standını da ziyaret etti. Başkan Fatih Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Foça Yoğurdu ve zeytini ikram etti.

Yeni ufuklar açmasını diliyorum

90. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Güzel hatıralarla yaşayan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın yepyeni ufuklar açmasını diliyor, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ve fuar organizasyonu için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı, 12 Eylül’e kadar açık olacak fuar standımıza bekliyoruz.’’dedi.

Başkan Gürbüz’e sıcak ilgi

İzmir İlçe Belediyeleri ve misafir il stantlarını gezen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sıcak bir ilgiyle karşılanırken, fuar ziyaretçileriyle de sohbet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası