Ege Postası
Geri

Foça CHP'de aday adayı bolluğu

Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçimleri için Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Foça İlçe Örgütünde hareketli günler yaşanıyor.Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuru süresinin 2 Eylül'e uzatılmasıyla birlikte Foça CHP'de aday adaylığı için talep yoğunluğu yaşanıyor.
Foça CHP'de aday adayı bolluğu
Haberler / Yerel Politika
22 Ağustos 2013 Perşembe 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de aday adaylığı başvuru süreci devam ederken,Foça Belediye Meclis Üyeliği için CHP Foça İlçe Başkanlığına şuana kadar 33 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğu belirtiliyor. Aday adaylarının son başvuru tarihi olan 2 Eylül'e kadar CHP Foça İlçe Başkanlığına olan aday adaylığı başvuru sayısının 50'nin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. 

KİMLER BAŞVURD?
Aday adaylığı başvuruları hakkında CHP Foça İlçe Başkanlığından her hangi bir resmi açıklama yapılmazken,alınan bilgilere göre Meclis Üyeliği için aday adaylığına şu isimler başvurdu: "Ceyhan Çetin,Ali Aktaş,Sevgi Kosava,Mehmet Ünver,Beyhan Türker,Zeynep Çemrek,Sinem Atan,İlkay Söylemezoğlu,Neşe Uprak,Orhan Gürer,Yüksel Utkan,Mehmet Uysal,Kenan Düzgün, Hülya Dinçel,
Hasan Girişken,Şeref Alkoç,Hakan Barçın, Kadir Çetindağ,Recep Hacıoğlu, Atilla Yıldırım,Nedret Çelebi, Ayla Aksoy,Ercan Yüksektepe, Recep Aydın,Serkan Kaplan, Esen Çeşmeci, Özgür Ulu, Serdar Öztürk, Orhan Bora,İlke Kurul ve Osman Yurtseven"

HAYDAR ÇELEBİ NEDEN BAŞVURUDA BULUNMAD?
Mevcut Belediye Meclis Üyelerinden, Merhum Reha Midilli'nin yeğeni Haydar Çelebi'nin 2. dönem için Meclis Üyeliğine aday adaylığı başvurusunda bulunmaması dikkat çekti. Çelebi'nin meclis üyeliğine aday adaylığına başvuruda bulunmaması siyasi kulislerde öne sürülen; "Mevcut Başkan Gökhan Demirağ'ın CHP'den Belediye Başkan adayı gösterilmesi durumunda Haydar Çelebi Bağımsız aday olacak" iddialarını güçlendirdi.

CENK BAKIRLI'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Mevcut Belediye Meclis Üyelerinden Cenk Bakırlı'da 2014 Yerel seçimleri için partisine her hangi bir aday adaylığı başvurusunda bulunmadı.Meclis Üyeliğine bir daha aday olmak istemediğini açıklayan Cenk Bakırlı,"Özellikle seçimle gelinen Makam ve mevkiler topluma hizmet düşüncesiyle teşekkül etmiş yerlerdir.Çok şükür Allahım bana Foça'ya bir dönem hizmet etmeyi nasip etti.Görevde bulunduğum süre içersinde de Partimin kararları doğrultusunda elimden geldiğince ilçemize faydalı olmaya çalıştım. Ancak şunu iyi biliyorum ki; Foça'ya benim gibi hizmet etmek için sırada bekleyen onlarca arkadaşım var.Bu anlamda belirmek isterim ki; siyaset bir koltuğu elinize geçirdiğinizde o koltuğu ömür boyu zapt etmek değildir.Bu bir bayrak yarışıdır. Zamanı gelince herkes kenara çekilip, özellikle genç insanların önünü açmalıdır."diyerek,2014 yerel seçimleri için partisine aday adaylığı başvurusunda bulunmayacağını bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası