Ege Postası
Geri

Foça, Reha Midilli'yi andı

Foça’ya kazandırdığı pek çok eser ve hizmetleriyle tanınan Hayırsever İşadamı-Foça Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı merhum Reha Midilli, vefatının 6. Yıldönümünde şükranla anıldı.
Foça, Reha Midilli'yi andı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘İlçemize kıymetli eserler kazandıran merhum Reha Midilli’yi, vefatının 6. Yılında minnet ve şükranla anıyoruz’’ dedi.

11 Mayıs 2012 tarihinde, 85 yaşında iken hayata veda eden ‘TBMM Üstün Hizmet Madalyası’ sahibi merhum Reha Midilli için anma programı düzenlendi. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki anma programına; Foça Belediyesi Başkan Vekili Beyhan Türker, Belediye Meclis Üyesi Zeynep Çemrek, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve bürokratları, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Midilli Ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve Foçalılar katıldı.

Reha Midilli Anadolu Lisesi’nin hazırladığı anma programında, Reha Midilli’nin hatırasını yansıtan şiirler okundu; hayatından kesitleri ve eserlerini anlatan slayt gösterildi. Reha Midilli Anadolu Lisesi Müdürü Ali Öztütüncü; merhum Reha Midilli’nin öğrencilere olan sevgisi ve Ulu Önder Atatürk’e duyduğu büyük saygıyı anlatan anılarını paylaştı.

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi’ye, teşekkür çiçeği sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası