Ege Postası
Geri

Foça'da Avrupa fırsatları konuşulacak

Foça’da, Avrupa Fırsatları hakkında bilgilendirme etkinliği gerçekleştirilecek…
Foça'da Avrupa fırsatları konuşulacak
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ağustos 2016 Perşembe 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik Avrupa Birliği Gençlik Programları ve Avrupa fırsatları ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere; Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından ‘Eurodesk Temas Noktası’ olarak akredite edilmiştir. Bu çerçevede; gençlere, kamu kurumlarına, üniversitelere, STK’larına ve vatandaşlara yönelik Avrupa Fırsatları hakkında çeşitli bilgilendirme etkinlikleri düzenlenmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eurodesk Avrupa Fırsatları bilgilendirme hizmeti kapsamında; 26 Ağustos 2016, Cuma günü, Foça’da, Avrupa Birliği eğitim ve gençlik programları ve gençlere yönelik diğer Avrupa fırsatlarına ilişkin bilgilendirme hizmeti verilecektir.

Foça Demokrasi Meydanı’nda(Belediye Meydanı), saat 13.30’da başlayacak olan etkinliğe, 18-30 yaş arası gençlerimizi ve ilgilenen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bilgilerinize sunulur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası