Ege Postası
Geri

Foça'da Ceylan Ertem rüzgarı

Foça Belediyesi’nin İtfaiye Meydanı’nda düzenlediği Ceyl’an Ertem konserine, yüzlerce müziksever katıldı. Başkan Gürbüz'den önemli mesajlar
Foça'da Ceylan Ertem rüzgarı
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kendine has yorumu, besteleri ve cover şarkılarıyla beğenilen Ceyl’an Ertem, Foça’da muhteşem bir konser verdi. 

Şarkıcı Ceylan Ertem, Foça itfaiye önündeki Yeni Park Alanı'nda konser verdi. 'İnadına' şarkısıyla konserine başlayan Ceyl'an Ertem, 1 buçuk saat süren sahne performansında Mabel Matiz'den 'Kör Heves', Kenan Doğulu'dan 'Bugünüm Sensiz Geçti', Kayahan'dan 'Odalarda Işıksızım', Sezen Aksu'dan 'Namus', Yıldız Tilbe'den 'El Adamı' parçalarıyla 'Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun', 'Esmer', 'Kovdum', 'Ütopyalar Güzeldir' gibi albüm şarkılarını da seslendirdi. Ertem, bir ara Foça Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz'ü sahneye davet etti. 

Başkan Fatih Gürbüz, Ceyl’an Ertem’e teşekkür çiçeği sundu.


Başkan Fatih Gürbüz, konuşmasında ‘‘Kıymetli Foçalılar, değerli misafirlerimiz, konserimize hoş geldiniz. Her günü ayrı güzel olan Foça, bugün ayrı bir güzel oldu Ceyl’an Ertem ile. İlk konserimiz, ilk buluşmamız. İnşallah ormanların yanmadığı, kadınların şiddete uğramadığı, birbirimizi aşkla sevdiğimiz, her şeyin çok çok güzel olduğu, hak hukuk adaletin işlediği çok güzel günlerimiz olsun. İyi eğlenceler diliyorum’’dedi.

Ceylan Ertem, Neşet Ertaş'ın 'Gel Sevelim', Aşık Mahzuni Şerif'in 'Yuh Yuh' ve 'Zalım' türküleriyle programını tamamladı. Yaklaşık 4 bin kişi, Ertem'in performansıyla eğlenip keyifli bir gece yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası