Ege Postası
Geri

Foça'da bir yanda sanat bir yanda spor

Foça Belediye Tiyatrosu “Fısıldaşan Replikler” isimli oyunu, Reha Midilli Kültür Merkezinde sahneledi. İlçede ayrıca Karakum Plajı sahili Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen IOM (International One Metre) sınıfı yarışları düzenlendi.
Foça'da bir yanda sanat bir yanda spor
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Aralık 2021 Pazar 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdal Dinçer’in Yönetmen ve Behzat Aksu’nun Sahne Amiri olduğu oyunda; Ahmet Mert Aydın, Arzu Demir Yalçın, Burcu Şaylı, Çisem Keklik, Davut Akbaba, Dilek Aydın, Emine Tekin, Eser Dürser, Gizem Gürses Dinçer, Günseli Batı, Hüseyin Çelikten, Nihal Aksu, Orhan Suerdem, Sevim Karayiğit, Songül Akbaba, Şerife Aydın, Tuğçe Elif Topcuoğlu, Ümit Taşlıcalı ve Yakup Yalçın rol aldı.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, “Fısıldaşan Replikler ile tiyatro severlere güzel anlar yaşatan Foça Belediye Tiyatromuza ve Yönetmen Erdal Dinçer’e teşekkür ederim.’’ dedi.

FOÇA KARAKUM SAHİLİNDE RADYO YELKEN YARIŞLARI

Foça Belediyesi Karakum Plajı sahili de Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen IOM (International One Metre) sınıfı yarışlarına sahne oluyor.

Yelken sporunun bir branşı olan Radyo Yelken yarışları, özel dizayn edilmiş uzaktan kumandalı model yelkenli tekneler ile yapılıyor. Bu sınıfta Türkiye’de düzenlenen 3 büyük yarıştan bir tanesi olan Foça etabına; Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin illerinden gelen 12 yarışçı katılıyor.

18-19 Aralık tarihlerinde gerçekleşen toplam 20 yarışın sonucunda IOM Sınıfı Türkiye Milli Takımına katılacak sporcular belirleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası