Ege Postası
Geri

Folkart'ta 'Kan Kırmızı' sergisi

Folkart Gallery, 2016-2017 sezonunu şair Adonis ve ressam Habip Aydoğdu'nun ortak projesi olan, sıradışı özel bir sergiyle açıyor. 
Folkart'ta 'Kan Kırmızı' sergisi
Haberler / Kültür - Sanat
17 Ekim 2016 Pazartesi 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arap Edebiyatı'nın yaşayan en önemli şairlerinden Adonis ile Türkiye sanatında kendine özgü, farklı bir yer edinen Habip Aydoğdu'nun bir araya geldiği “Kan Kırmızı" Sergisi, 26 Ekim-25 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir Folkart Gallery'de sanatseverlerle buluşacak. Küratörlüğünü Zeynep Yasa Yaman'ın yaptığı “Kan Kırmızı" sergisinde, yazı, şiir ve imgenin; renk, ses ve sözün buluştuğu çok boyutlu eserler sergilenecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, dünyanın dikkatini çekebilecek, özel bir sergiye ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti. Sancak, şöyle konuştu:

“Kan Kırmızı, Folkart Galerimizde açtığımız 6. sergimiz olacak. İçinde bulunduğumuz günlerde yaşanan sıcak gelişmelerden çok önce, bu sergi için konuşmuş ve bir planlama yapmıştık. Adonis ve Habip Aydoğdu, uzun bir süre birlikte sergi için çalıştılar. Çok farklı ve derin anlamlar içeren eserler yer alıyor. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz coğrafyada olumsuz olaylar yaşanıyor. Bu serginin yaşanılanları bir nebze olsun anlatabileceğini düşünüyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası