Ege Postası
Geri

Forbes’a göre 2018 yılının en güçlüleri onlar oldu

İş ve ekonomi dergisi Forbes'a göre, 2018 yılının en güçlü kişileri devlet başkanları ve iş adamları oldu. Listede Trump, Putin gibi dünya liderlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı.
Forbes’a göre 2018 yılının en güçlüleri onlar oldu
Haberler / Dünya
29 Aralık 2018 Cumartesi 22:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Forbes dergisi klasikleşen dünyanın en güçlü insanları listesinde birbirinden ünlü isimler yer almıştı. Listede dünya devi şirketler ve bu şirketlerin çıktığı ülkelerin devlet başkanlarının yanı sıra terör örgütü IŞİD’in elebaşı El-Bağdadi de vardı. Dünyanın her yerinden 75 kişinin bulunduğu listede liste başını devlet başkanları aldı.

İLK BEŞTEKİ TEK İŞ İNSANI BEZOS

Listenin birinci sırasında Çin Devet Başkanı Xi Jinping, ikinci sırada Rus lider Vladimir Putin, üçüncü ve dördüncü sırada Donald Trump ve Angela Merkel yer aldı. Listenin ilk 5’inde iş insanı olarak yer alan tek kişi ise Amazon’un kurucusu Jeff Bezos oldu.

Listeye 8. sırada giren gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinde sorumlu olarak görülen Suudi Prens Salman’ı Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve Google’ın kurucularından biri olan Larry Page izledi.

Listede Apple CEO’su Tim Cook 24. Tesla şirketinin CEO’su Elon Musk ise 25. sırada kendine yer buldu.

CUMHURBAŞKANI TEK TÜRK İSİM OLDU

Forbes’un listesindeki tek Türk isim ise 48. sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Listenin son sırasında ise FIFA Başkanı Infantino yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası