Ege Postası
Geri

Fotoğraf sanatçısı Kurtuba’nın sergisi beğeni topladı

Doğa gezgini ve gönüllü turizm elçisi fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba’nın Mersin'in Silifke ilçesinde açtığı resim sergisi yoğun ilgi gördü.Turizm Haftası dolayısıyla açılan sergide Silifke'nin tarihi ve ören yerlerinden oluşan...
Fotoğraf sanatçısı Kurtuba’nın sergisi beğeni topladı
Haberler / Kültür - Sanat
23 Nisan 2013 Salı 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğa gezgini ve gönüllü turizm elçisi fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba’nın Mersin'in Silifke ilçesinde açtığı resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Turizm Haftası dolayısıyla açılan sergide Silifke'nin tarihi ve ören yerlerinden oluşan fotoğraflar yer alıyor. Açık hava müzesini andıran Silifke’nin tarihi ve turistik güzelliklerini yaptığı doğa gezilerinde kareleyen fotoğraf sanatçısı Aytaç Kurtuba, personeli olduğu Silifke Turizm Danışma Bürosu'nda açtığı sergide 23 adet fotoğrafı görücüye çıkardı. Serginin bir hafta boyunca açık kalacağını belirten Kurtuba, Silifke yöresine ait 23 adet kolaj fotoğrafla yörenin tarihi ve turistik değerlerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmayı hedeflediğini söyledi. Kurtuba, sergide yaklaşık bir yıllık çalışmasının bulunduğunu, Silifke’nin tarihi ve doğa güzelliklerini fotoğrafla ölümsüzleştirmek istediğini kaydetti.

Sergide aynı zamanda İhsan Tabak’ın pyrogravure (yakma resim) sergisi, TADOG Grubu'nun yapmış olduğu gezilerinden karma fotoğraf sergisi ve Silifke Turizm Derneği Başkanı Ahmet Tarlacı'nın yöreye ait tarihi eserlere dair yağlı boya resimleri yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası