Ege Postası
Geri

Fransa’da 6 ETA üyesi yakalandı

İspanya İçişleri Bakanlığı, terör örgütü ETA üyesi 6 kişinin Fransa’da gözaltına alındığını duyurdu. İspanyol Jandarması (Guardia Civil) ile Fransız Polisi’nin işbirliğinde yürütülen operasyon, bugün sabah saatlerinde Paris,...
Fransa’da 6 ETA üyesi yakalandı
Haberler / Dünya
7 Mayıs 2013 Salı 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İspanya İçişleri Bakanlığı, terör örgütü ETA üyesi 6 kişinin Fransa’da gözaltına alındığını duyurdu.

İspanyol Jandarması (Guardia Civil) ile Fransız Polisi’nin işbirliğinde yürütülen operasyon, bugün sabah saatlerinde Paris, Limoges ve Montpellier şehirlerinde aynı anda gerçekleştirildi.

Söz konusu şahısların, 20 Ekim 2011 tarihinde silah bıraktığını açıklayan ayrılıkçı terör örgütü ETA’nın en aktif kolu olan lojistik yapısından sorumlu oldukları kaydedildi.

ETA’nın ateşkes ilan etmesinden itibaren yakalanan terörist sayısı 37’ye ulaşırken, bunların üçte ikisinden fazlası Fransa’da gözaltına alındı.

Bu arada İspanya İçişleri Bakanı Jorge Fernandez Diaz bu konuya ilişkin öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası