Ege Postası
Geri

Fuar İzmir Alaçatı gibi!

12 Nisan Pazar günü sona erecek İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Boat Show İzmir fuarında sörf heyecanı yaşanıyor. Fuara özel olarak kurulan yarı olimpik havuzda gerçekleştirilen sörf eğitimleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Fuar İzmir Alaçatı gibi!
Haberler / İzmir
10 Nisan 2015 Cuma 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Havuzun kenarına yerleştirilen 12 adet sanayi tipi fanla windsurf ve optimist gösterileri için rüzgar sağlanıyor. 4 tarafı iskele ile çevrili 1,30 m derinliğindeki dev havuz, iskele m2’ye en az 1.000 kg taşıma kapasitesine sahip.
 
Havuzda sörf gösterilerinin yanı sıra fuar süresince windsurf, stand-up paddle, optimist, uzaktan kumandalı gemi maketleri yüzdürme, dalış eğitim ve gösterileri  de devam edecek.
 
Gösteri ve eğitimler; Barışım Su Sporları Yatçılık, Sıtkı Tağmaç Active Blue Su Altı Sporları, Engin Deniz ve Doğa Sporları Merkezi, Alaçatı Windsurf Okulu, Club Mistral Su Sporları, Alaçatı Surf Paradise Club, Bubi Sörf Okulu, Solo Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nün katılımıyla organize ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası