Ege Postası
Geri

Fuar’da Bornova ilgisi

Bornova Belediyesi’nin 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açtığı stant ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek 4.5 yılda hayata geçirilen proje ve çalışmaları anlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yoğun ilgiye teşekkür ederek hedeflerinin her zaman daha iyi hizmet olduğunu söyledi
Fuar’da Bornova ilgisi
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2013 Cuma 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bornova Belediyesi’nin çalışmaları 2 No’lu Hol’de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bornova Belediyesi’nin sosyal, kültürel ve sağlık hizmetleri ile fiziki yatırım ve projelerinin yer aldığı stantta vatandaşlara Bornova gazetesi, dergisi, broşürü dağıtılarak yapılan işler anlatıldı. 152 metrekarelik Bornova Belediyesi standına ev sahipliği yapan Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, her zaman daha iyi hizmeti hedeflediklerini söyledi. Başkan Sındır, yurttaşları Bornova Belediyesi’nin sosyal ve kültürel aktivitelerine katılmaya davet etti.
İEF’deki Bornova Belediyesi standında, latin ve halk dansları gösterileri büyük ilgiyle izlendi. Standdaki dans gösterilerinin Fuar süresince devam edeceği, her gün farklı bir gösterinin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı belirtildi.
Bornova Belediyesi, fuar söyleşilerinde de pek çok ünlü ismi konuk edecek. İlk olarak Yazar Ayşe Kulin 3 Eylül Salı günü edebiyatseverlerle buluşacak. Bornova Belediyesi’nin İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında düzenlenecek söyleşi ve imza etkinlikleri saat 20.00’de başlayacak. Fuar kapsamında 6 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Şair Küçük İskender, 7 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de de Yazar Latife Tekin söyleşileri yine Bornova Belediyesi’nin standında gerçekleştirilecek.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda vatandaşlarla biraraya gelip sohbet ederek, belediye çalışmalarını ve hizmetlerini anlatan gazete, dergi ve broşürleri dağıtan Bornova Belediye Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornovamızın tarihini, kültürünü, turizmini yerli yabancı bütün ziyaretçilere tanıtmak için standımızı kurduk. Ayrıca yaptığımız bu çalışmanın ilçemizin bütün niteliklerini ortaya koyduğumuz için Bornova’nın ekonomik yaşamına da önemli bir katkısının olacağına inanıyorum” dedi. Başkan Sındır çeşitli etkinlik, gösteriler, söyleşi ve yazarların imza günleriyle Fuar’a kültürel bir katkıda da bulunacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası