Ege Postası
Geri

Fuarda, Funda Arar coşkusu

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 84'üncü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleştirilen çim konserlerinin dün geceki konuğu Funda Arar oldu.
Fuarda, Funda Arar coşkusu
Haberler / İzmir
31 Ağustos 2015 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugüne kadar dört Altın Kelebek ödülü ve bir Türkiye Video Müzik Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanan Funda Arar, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda konser verdi. Sevilen şarkıcı, 'Haberin Var mı', 'Yangın Yeri', 'Dönemem', 'Benim İçin Üzülme', 'Arapsaçı' gibi dillerden düşmeyen şarkılarının da aralarında yer aldığı repertuvarıyla hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Funda Arar'ın söylediği şarkılara, Fuar'daki çim alanı dolduran binlerce hayranı eşlik etti.



30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle konser alanını dolduran ziyaretçilere dağıtılan Türk bayrakları ile birlikte eline Türk bayrağı alan Funda Arar, hep bir ağızdan ‘10. Yıl Marşını’ seslendirdi.

Fuar çim konserleri kapsamında Dünya Barış Günü'ne özel 1 Eylül Salı gecesi Kardeş Türküler sahne alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası