Ege Postası
Geri

Fuarda Gaziemir farkı

87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Teması ‘Teknoloji’ olan fuarda, belediyenin temaya uygun proje ve çalışmaları anlatılıyor
Fuarda Gaziemir farkı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Eylül 2018 Cumartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl ‘Eylül’de gel’ sloganı ve ‘Teknoloji’ temasıyla 87. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alan Gaziemir Belediyesi’nin bu temaya uygun yaptığı tanıtım ve aktiviteler vatandaşların ilgisini çekiyor. Gaziemir’in çevre dostu Belediye Başkan Halil İbrahim Şenol’un başta teknoloji olmak üzere,  hayata geçirdiği sosyal ve fiziki çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi sunuluyor. Belediye standında fuar temasına uygun olarak, Başkan Şenol’un hayata geçirdiği akıllı, çevreci, teknolojik ve kendi enerjisini üreten belediye hizmet binası hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Başkan Şenol’un marka projelerinin detaylı olarak vatandaşa anlatıldığı stantta her gün ayrı bir aktiviteyle halkın karşısına çıkılıyor. 

Fuar ziyaretçileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise vatandaşların öneri ve taleplerini dinliyor, talep edenlerle bol bol fotoğraf çektiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası