Ege Postası
Geri

Fuat Oktay: Twitter'la ilgili teknik sorun var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD Merkezi'nden depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Twitter'a erişim sorunuyla ilgili konuşan Oktay, "Benim öğrendiğim kadarıyla bazı teknik sorunlar vardı" dedi.
Fuat Oktay: Twitter'la ilgili teknik sorun var
Haberler / Politika
8 Şubat 2023 Çarşamba 22:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD merkezinden depremle ilgili güncel bilgiler aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yorum yapan Oktay, "Çok basitçe iddialarla siyaset yapmak kadar çirkin bir şey olmaz. Siz kimsiniz, ne olduğunuzu zannediyorsunuz? Bir havalimanını devlet yapamayacak da bir belediye mi yapacak?" ifadelerini kullandı.

Şehrin neresinde hizmet verecekse planlamanın ona göre yapılacağını söyleyen Oktay, "İş makinelerini dışarıda bırakıyorsunuz diyorlar. İş makineleri dışarıda bırakılır mı? Şehrin içine sokup orada planlama yapacak halimiz yok." dedi.

Oktay, bu dönemin seçim ve siyaset dönemi olmadığını, birlik ve beraberlik içinde olma dönemi olduğunu söyleyerek, Twitter'a erişim sorunu hakkında, "Benim öğrendiğim kadarıyla bazı teknik sorunlar vardı." diye konuştu.

Enkazdan çıkarılanlarla alakalı bilgileri çok dikkatli paylaştıklarını belirten Oktay, "Şimdi bunu bir bütün olarak çalışıyoruz. Enkazdan kurtarılanlar tahmin ediyorum ki 20 binin altında değil" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası