Ege Postası
Geri

Futbol turnuvasında ambulans krizi

Çamdibi Spor Kulübü’nün, 2002’den bu yana düzenlediği Minik Kramponlar Turnuvası için Eşrefpaşa Hastanesi’nden ambulans talebi, önce işlerin yoğunluğu gerekçe gösterilerek reddedildi, ardından da ücret talep edildi. Turnuva ambulanssız devam ederken, Kulüp Başkanı Şefik Yılmaz, tepkisini dile getirdi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na çağrıda bulundu.
Futbol turnuvasında ambulans krizi
Haberler / Spor
7 Haziran 2014 Cumartesi 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI HABER SERVİSİ-Çamdibi Spor Kulübü, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle 2002’den bu yana düzenlediği Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’na, 2001, 2002 ve 2003 doğumlular olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlendi, bin 200’ü  aşkın çocuk katıldı. Altınyıldız tesislerinde, buyıl Türk futboluna hizmet etmiş yaşayan efsane Şakir Kuruş adına organize edilen, 21 Mayıs-22 Haziran tarihleri arasında devam edecek turnuva öncesi, Çamdibi Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimliği’nden her hangi bir sağlık sorunu yaşandığında, çocuklara anında müdahale edilebilmesi için ambulans istedi. Ancak hastane başhekimliği 21 Mayıs’ta, Genel Sekreter Yardımcısı Pervin Şenel Genç imzasıyla talebe verdiği yanıtta, “Talebiniz, programımızın çok yoğun olması ve mevcut ambulans sayımızın yetersizliği nedeniyle karşılanamamaktadır” dedi. Talep yenilenince, bu kez yine Genç imzasıyla, 26 Mayıs’ta verilen yanıtta, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin “Belediyemiz metropol sınırları içinde kalan, belediyemize bağlı şirketler, ilçe belediyeleri ile bağlı şirketleri, spor kulüpleri, dernekler ve benzeri kurumlardan gelen mavi ve kırmızı kuşak ambulans hizmeti taleplerinin, hastanemizce KDV dahil 50 TL olarak ücretlendirilerek karşılanması” kararı gerekçe gösterilerek, her gün için 50 TL’nin hastane veznesine yatırılması istendi.
Ancak ekonomik imkanları sınırlı olan kulüp, bir ay sürecek turnuva için istenen ücreti karşılayamayınca, bir günde 120 futbolcunun sahaya çıktığı futbol müsabakaları ambulanssız başladı. Çamdibispor Kulübü Başkanı Şefik Yılmaz, “Minik Kramponlar Turnuvası’nda yaklaşık 1200 çocuğumuzun katıldığı etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığımız iki başvuru da reddedildi. Eşrefpaşa Hastanesi başhekimliğinin bu davranışı bizi olumsuz etkiledi. Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na bu hususu iletebilecek bir kişinin yardımına ihtiyacımız var. Çocuklarımızın sağlığı herhalde her şeyden önemlidir. 






 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası