Ege Postası
Geri

Futbolda şiddet küçüklerin maçlarına kadar indi

FUTBOL maçlarında şiddet sadece profesyonel takımların değil, amatör küme maçlarında hatta, küçüklerin maçlarında da giderek yaygınlaşıyor.
Futbolda şiddet küçüklerin maçlarına kadar indi
Haberler / Spor
9 Nisan 2015 Perşembe 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak'ta 5 Nisan Pazar günü oynanan U 17 takımlarından Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi Spor futbol takımı rakibi İzmir Güzeltepe maçında da sahada şiddet vardı. Kütahya ekibinin 1- 0 kazanıp grup birincisi olduğu maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım futbolcuları birbirine girdi. Sahadaki bu kavgayı bir seyirci cep telefonuyla görüntüledi.

Kavga sırasında futbolular yumruk ve tekmelerle birbirine girerken, bir taraftar da elindeki davul tokmağı ile futbolculara saldırdı. Burada görevli polisler kavgayı ayırmakta yetersiz kaldı. Takviye gelen polisler kavga eden futbolcuları güçlükle ayırdı.

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi Spor U 17 takımı yöneticileri Uşak'ta oynadıkları maç sonunda yenilgiyi hazmedemeyen rakip takımın futbolcularının saldırısına uğradıklarını ileri sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası