Ege Postası
Geri

GSM şirketleri yine sınıfta kaldı... Türkiye sevdiklerine kavuşamadı

Türkiye'de milyonlarca kişi yakınlarını arayarak bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin hatları kilitlendi. Vatandaşlar sevdiklerine kavuşamadı... GSM şirketleri son olarak İstanbul'daki depremde devre dışı kalmıştı...
GSM şirketleri yine sınıfta kaldı... Türkiye sevdiklerine kavuşamadı
Haberler / Güncel
24 Mayıs 2020 Pazar 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'de milyonlarca kişi yakınlarını arayarak bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin hatları kilitlendi.

Dünya gazetesinin haberine göre; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarında sabah saatlerinden bu yana erişim sıkıntısı yaşanıyor. Sıkıntı yaşayan vatandaşları sosyal medyadan tepkileri dile getirirken, 'yoğunluk nedeniyle hatların sorunlu çalıştığı' bilgisi verildi.

Ramazan bayramı nedeniyle Türkiye'nin genelinde dört günlük sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

GSM şirketleri son olarak geçtiğimiz aylarda İstanbul'da yaşan depremde devre dışı kalmış ve kendilerini affettirmek için müşterilerinden özür dileyerek bedava internet paketi hediye etmişlerdi.

Bu şirketlerin yine sınıfta kalması vatandaşlar arasında ödenen yüksek bedeller göz önünde alındığın hiç yatırım yapmadıkları yorumlarına neden oldu. Sevdikleriyle konuşamayan  ya da görüntülü görüşemeyen vatandaşlar burukluk yaşadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası