Ege Postası
Geri

Gabar'da devrilen sondaj kulesinin altında kalıp, hayatını kaybeden mühendis toprağa verildi

ŞIRNAK'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Aybüke Yalçın Petrol Arama Sahası'nda, devrilen sondaj kulesinin altında kalıp hayatını kaybeden mühendis Mehmet İrfan Güler (27), ailesinin yaşadığı Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde toprağa verildi.
Gabar'da devrilen sondaj kulesinin altında kalıp, hayatını kaybeden mühendis toprağa verildi
Haberler / 3. Sayfa
23 Temmuz 2024 Salı 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, önceki gün 10.30 sıralarında Gabar Dağı'ndaki 27 Nolu Şehit Aybüke Yalçın Petrol Arama Sahası'nda meydana geldi. Kule şasesi altında bulunan beton zeminin çökmesi ile petrol sondaj kulesi devrildi, 3 kişi enkaz altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye, TPİC ve TPAO uzmanları ile jandarma ekipleri sevk edildi. 2 işçi yaralı olarak kurtarılırken, mühendis Mehmet İrfan Güler ise hayatını kaybetti.

Bekar olan Mühendis Güler'in cenazesi, dün bölgeye giden ailesine teslim edildi. Güler için bugün memleketi Manisa'nın Gölmarmara ilçesindeki tarihi Halime Hatun Camii'nde öğlen cenaze töreni düzenlendi. Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, mühendis Mehmet İrfan Güler'in babası İbrahim Güler, kardeşi Şükrü Güler, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Güler'in cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Aslen Şanlıurfalı olan ve ailesi Manisa'da yaşayan petrol mühendisi Mehmet İrfan Güler'in, geçen yıl haziran ayında TPAO Batman Bölge Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası