Ege Postası
Geri

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'dan oyunculara teşekkür mesajı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal'dan ilk açıklama geldi.Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan ve 90+3....
Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'dan oyunculara teşekkür mesajı
Haberler / Spor
23 Eylül 2013 Pazartesi 00:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal'dan ilk açıklama geldi.

Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan ve 90+3. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan derbinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal, sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden kısa bir açıklama yaparak, "Dostumuz ve rakibimiz Beşiktaş karşısında üstün bir başarı sergileyen bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Aysal'ın açıklamasında sadece 'bütün oyuncularımızı kutluyor, özen ve gayretleri için teşekkür ediyorum.' demesi sosyal medya ve televizyon programlarında Ünal Aysal - Fatih Terim kavgasının su yüzüne çıkması olarak yorumlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası