Ege Postası
Geri

Galatasaraylı taraftarlar, Torino'da

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında bu akşam Juventus ile karşılaşacak olan Galatasaray'da taraftaralar, maç saatini beklemeye başladı.Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden İtalya'nın Torino kentine gelen sarı - kırmızılı...
Galatasaraylı taraftarlar, Torino'da
Haberler / Spor
2 Ekim 2013 Çarşamba 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında bu akşam Juventus ile karşılaşacak olan Galatasaray'da taraftaralar, maç saatini beklemeye başladı.

Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden İtalya'nın Torino kentine gelen sarı - kırmızılı taraftarlar meydanları turlarken, Galatasaray'a destek vermek için de tezahüratlarda bulunuyorlar. Sarı kırmızılı taraftarlar UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2 yıl Avrupa kupalarından men edilen ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de gördermelerde bulunuyorlar.

JUVENTUS - GALATASARAY MAÇI SMARTSPOR'DA

Bu arada Şampiyonlar Ligi'ne ağır Real Madrid mağlubiyeti (1-6) ile başlayan Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini ile yeni bir başlangıç peşinde. Sarı - kırmızılı ekip, Juventus'u deplasmanda yenip taraftarına zafer yaşatmak istiyor. Bu dev maç saat 21.45'te başlayacak ve D-Smart'tan smartspor'dan naklen ekranlara gelecek. İtalya şampiyonu ile Juventus Stadı'nda oynanacak maçta Macar hakem Viktor Kassai düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER
Juventus ve Galatasaray'ın karşılaşmaya çıkmaları beklenen muhtemel 11'leri şöyle;
Juventus: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic ve Quagliarella.
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Aydın, Sneijder, Bruma ve Drogba.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası