Ege Postası
Geri

Garanti Bankası'nda genel müdür yardımcılıklarına atama

Garanti Bankası’nın üst yönetiminde bazı görev değişiklikleri yapıldı. İbrahim Aydınlı, genel müdür yardımcısı oldu. Garanti Bankası’na katılmadan önce sektör otoritesi BDDK ve Hazine Müsteşarlığı’nda çalışan Aydınlı,...
Garanti Bankası'nda genel müdür yardımcılıklarına atama
Haberler / Ekonomi
7 Haziran 2013 Cuma 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Garanti Bankası’nın üst yönetiminde bazı görev değişiklikleri yapıldı. İbrahim Aydınlı, genel müdür yardımcısı oldu. Garanti Bankası’na katılmadan önce sektör otoritesi BDDK ve Hazine Müsteşarlığı’nda çalışan Aydınlı, 2009’dan bu yana Garanti Bankası’nda Mali Koordinatör olarak görev yapıyordu.

Bankadan yapılan konuyla ilgili açıklamada, 2009 yılından bu yana Garanti'de Mali Koordinatörlük görevini yürüten İbrahim Aydınlı'nın Genel Muhasebe ve Finansal Raporlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği belirtildi. Aydınlı'nın gerekli yasal başvuru ve prosedürlerin tamamlanmasını takiben yeni görevlerine başlayacağı kaydedildi.

Bu arada Genel Muhasebe ve Finansal Raporlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Aydın Şenel'in de Satın Alma ve Vergi Yönetimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandığı duyuruldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası