Ege Postası
Geri

Gazdan etkilenen CHP'li Tekin hastaneye kaldırıldı

Polisin Taksim'e gitmek isteyen 1 Mayıs göstericilerine müdahalesi, CHP'li yönetici ve vekilleri de vurdu. Beşiktaş'ta, CHP ilçe Başkanlığı önünde gazlı müdahaleye maruz kalan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çareyi yakınlardaki bir binaya sığınmakta buldu. Gazdan etkilenen Gürsel Tekin hastaneye kaldırıldı.
Gazdan etkilenen CHP'li Tekin hastaneye kaldırıldı
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Müdahale sonrası telefonla Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Tekin, polisin değil, polise bu müdahale talimatını verenlerin suçlanması gerektiğini söyleyerek, "Apoletli Kenan Evren gitti, apoletsiz Recep Tayyip Erdoğan geldi" dedi.

"TAKSİM DE DEĞİL, BEŞİKTAŞ'TA KENDİ PARTİME YÜRÜRKEN MÜDAHALE OLDU..."

Polisin, CHP milletvekilleri ve yöneticilerini görmesine rağmen gazla müdahale ettiğini ileri süren Tekin, "Taksim'de değil. Beşiktaş'ta kendi parti binama yürürken bu müdahale niye'" diye sordu.

"İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN TELEFON BEKLİYORUM..."

İçişleri Bakanı'ndan bu yaşananlara "açıklama beklediğini" söyleyen Tekin, "İçişleri Bakanı'ndan telefon bekliyorum. Bırakın milletvekili, parti yöneticisi olmamı, ben bu ülkenin bir yurttaşıyım. O polislere kim talimat verdi. Derhal bir açıklama bekliyorum. Bunlar bu kafayla mı barışı getirecekler'" dedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polisin sıktığı gazdan etkilenen Gürsel Tekin, hastaneye kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası