Ege Postası
Geri

Gazeteci Dündar, CHP'li Engin hakkında suç duyurusunda bulundu

Gazeteci Uğur Dündar, hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına yönelik iddiaları nedeniyle CHP İzmir İl Eski Başkanı Ali Engin hakkında suç duyurusunda bulundu. Ve Uğur Dündar, CHP İl Eski Başkanı Ali Engin hakkında
Gazeteci Dündar, CHP'li Engin hakkında suç duyurusunda bulundu
Haberler / Politika
2 Mart 2016 Çarşamba 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Gazeteci Uğur Dündar’ın avukatı Murat Ergün, Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı’na giderek CHP İzmir İl Eski Başkanı Ali Engin hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Ege Postası’nın edindiği özel bilgiye göre Engin, Kasım ayında Karşıyaka Gondol Kafe’de, il başkanıyken birlikte görev yaptığı ilçe başkanları ve il yöneticileriyle gerçekleştirdiği basına kapalı toplantıda, Dündar’ın Halk Arenası programını gerçekleştirdiği ilçelerin CHP’li belediyelerinden 40 ila 50 bin lira arasında para talep ettiğini iddia etti. Engin, Dündar’ın program aracılığıyla İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in de reklamını yaptığını öne sürdü.

TAZMİNAT DAVASI
Engin’in kendisi hakkında gündeme getirdiği iddialardan daha sonra haberi olan Dündar, Halk Arenası programlarının startını yeniden verdikten sonra Engin hakkında tazminat davası açmak için hareket geçti.

3 KİŞİ ŞAHİTLİK YAPACAK
Dündar’ın Gondol Kafe’deki toplantıda bulunan bazı isimlerle diyaloğa geçtiği ve Engin’in kendisine yönelik kullandığı sözlerin teyidini aldıktan sonra ‘şahit’ arayışına girdiği öğrenildi.  Toplantıda bulunan 3 kişinin geçtiğimiz hafta “Şahitlik yaparız” demeleri üzerine Dündar, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

TAKİP EDECEĞİZ
Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı’na giderek Ali Engin hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Dündar’ın avukatı Murat Ergün, “ Müvekkilim Uğur Dündar’a iftira atıldığına dair ciddi bir şüphe oluştu. Bu konunun mutlaka aydınlatılması gerekir. Gerçekten böyle bir iddia ve böyle bir iftirada bulunulduğu soruşturma sonucunda savcılık tarafından ortaya çıkarılırsa kamu davası açılacağı ve sorumluların cezai yaptırıma uğrayacağı kaçınılmazdır. Biz de özel hukuktan kaynaklanan haklarımız noktasında hukuk sürecini yakından takip edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası