Ege Postası
Geri

Gazetecilerin emniyete giriş yasağı iptal edildi

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, gazetecilerin emniyet müdürlüklerine girmesini yasaklayan ve emniyetteki basın odalarının boşaltılması kararının iptal etti.
Gazetecilerin emniyete giriş yasağı iptal edildi
Haberler / Güncel
3 Ocak 2014 Cuma 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İSTANBUL- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), gazetecilerin emniyet müdürlüklerine girmesini yasaklayan ve emniyetteki basın odalarının boşaltılması kararının iptali için Şirinevler'deki İstanbul 4. İdare Mahkemesi'ne açtığı davadan yürütmeyi durdurma kararı çıktığını açıkladı.

TGC, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararında Emniyet Genel Müdürlüğü'nden basına getirilen yasağın sebebini ve mevzuattaki dayanağını sorarak 7 gün içinde belgelerin tamamlanmasını istediğini de belirtti.

TGC, Mahkemenin vermiş olduğu kararda, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün basına getirdiği yasaklama kararının basın, haberleşme ve seyahat hürriyeti üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekildiğini ve yürütmeyi durdurma kararı verdiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası