Ege Postası
Geri

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu, yeni eğitim yılını açtı

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu, bu yıl 212 yeni öğrencisi ve 181 ikinci sınıf olmak üzere toplam 393 öğrencisi ile 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılışını gerçekleştirdi. Polis Meslek Yüksek Okulu'nun spor salonuna geçen yıl...
Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu, yeni eğitim yılını açtı
Haberler / Genel
23 Eylül 2013 Pazartesi 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu, bu yıl 212 yeni öğrencisi ve 181 ikinci sınıf olmak üzere toplam 393 öğrencisi ile 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılışını gerçekleştirdi. Polis Meslek Yüksek Okulu'nun spor salonuna geçen yıl Hakkari'de şehit olan özel harekat polisi Ertuğrul Polat ismi verildi.

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Eğitim Öğretim açılış törenine Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akif Kütükçü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve Şehit Ertuğrul Polat’ın ailesi katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, yeni eğitim döneminin herkese hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bu yıl 212 yeni, 181 ikinci sınıf olmak üzere toplam 393 öğrencisi ile topluma yararlı polisler yetiştireceklerinin bilgisini veren Metli, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu olarak genç polisleri yetiştirmede ezerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini kaydetti.

Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre ise vatandaş destekli polis anlayışına daha da önem verilmesi gerektiğinin altını çizerek, genç polis adaylarına daha hoşgörülü ve haklılığı ön planda tutmalara yönünde uyarılarda bulundu.

Şehit Polis Ertuğrul Polat’ı anlatan kısa filde oldukça duygulu anlar yaşanırken, şepit polisin eşi ve babası gözyaşlarına hakim olamadı. Osman Metli, Polis Meslek Yüksek Okulunun spor salonuna 19 Ekim 2012 tarihinde Hakkari’de şehit olan özel harekat polisi Ertuğrul Polat’ın ismi verdiklerini dile getirdi. Şehidin isminin verildiği oğlu Ertuğrul ise hiçbir şeyden habersiz etrafı süzerken, polis okulu öğrencileri tarafından oldukça ilgi gördü.

Açılış konuşmalarının ardından Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akif Kütükçü, polis öğrencilerine “insan hakları” konulu ilk dersi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası