Ege Postası
Geri

Gaziemir Belediyesi memurları hukuk mücadelesi veriyor

Tüm Yerel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Özgür Işık, sendika olarak imzaladıkları toplu iş sözleşmesinin Gaziemir Belediyesi tarafından tek taraflı yürürlükten kaldırılmasının ardından hukuki mücadelelerinin devam ettiğini bildirdi. 
Gaziemir Belediyesi memurları hukuk mücadelesi veriyor
Haberler / Güncel
30 Nisan 2020 Perşembe 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Işık, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından tek taraflı feshedilen sözleşme sürecinin ardından gasp edildiklerini ileri sürdükleri hakların takipçisi olmaya devam ettiklerini belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle eylemlerine ara verdiklerini bildiren Işık, şunları kaydetti:

"Salgın süreci bittiğinde Gaziemir'de direniş süreci başlayacaktır. İnsanlık bu karanlık salgın günlerini nasıl hep birlikte aşacaksa biz memur emekçileri de Gaziemir'de bu hukuksuzluğu öyle el ele yürek yüreğe ve eylem halaylarında omuz omuza aşacağız. Hukuk yönünden aradığımız hakkımızı, 4. İdare Mahkemesi Gaziemir belediyesine süreç ile ilgili göndermiş olduğu yazıda 1 ay içerisinde cevabının verilmesi gerekirken 30 gün olmasına rağmen hala cevap alınamamıştır. 4. İdare Mahkemesinde sürmekte olan haklı davamız bu şekilde de Gaziemir Belediyesi tarafından sabote edilerek art niyetli yaklaşımını sürdürmektedir." (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası