Ege Postası
Geri

Gaziemir'de çocuklar oyuna doyacak

Gaziemirli çocuklar, ESBAŞ Spor Salonu’nda kurulan ve şenlik boyunca minik misafirlerine kapısı açık olan Oyun Dünyası alanında, çeşitli oyunlarla, tiyatrolarla gönüllerince eğleniyor
Gaziemir'de çocuklar oyuna doyacak
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Nisan 2015 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında belediyenin, ESBAŞ Spor Salonu’nda kurduğu Oyun Dünyası alanında, çocuklar gönüllerince eğlenerek, oyuna doyuyor. Çocuklarını oyun alanında emin ellere bırakan aileler de, huzurla festival alanındaki etkinliklere katılıp, stantları gezebiliyor. 

Gaziemirli minikler, yoğun ilgi gösterdikleri oyun alanında bulunan tiyatro gösterileri, ilüzyon gösterileri, animasyon gösterileri, kareoke, kukla gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve oyun parkurunda gönüllerince eğleniyor. 
Şenlik boyunca 12.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak Oyun Dünyası alanında çocuklar oyun oynarken spor yapma ve zeka oyunlarıyla kendini geliştirme fırsatını buluyor, yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşiyor.  

Kent Orkestrası’ndan çifte şölen
18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılış konserinde sahne alan İBB Kent Orkestrası ezgileriyle seyirciye müzik ziyafeti, sergilediği danslarla da görsel şölen sundu

Gaziemir’de bu yıl 18.’si düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılışı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseriyle başladı. Şef Hüseyin Çebi yönetiminde sahneye çıkan orkestra, kendine has tarzlarıyla yorumladıkları şarkı ve türkülerle seyirciye müzik ziyafeti yaşattı. Şenliğin açılış konserinde sahne alan grup, solistler Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Tevfik Rodos, Funda Öncü, Cevher Doğan, Esi Taviloğlu, Esra Göndeş, Bahar Pamukçu’nun birçok dilde seslendirdikleri parçaları ve orkestranın performanslarıyla alanı dolduran müzikseverlere müzik ziyafeti yaşattı. Orkestrayla birlikte sahne alan dansçılar, solistlerin dünyanın dört bir yanından seslendirdikleri ezgiler eşliğinde sambadan çaçaya, bachatadan rembetikoya sergiledikleri danslarla seyirciye görsel şölen sundu. 
Konser sonunda Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a düzenlediği şenlik için teşekkür eden Şef Hüseyin Çebi’ye, Belediye Meclis Üyesi Aydın Tülü zeytin fidanı armağan ederek teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası