Ege Postası
Geri

Gaziemir'de gündem '15 Temmuz'

Gaziemir belediyesi Ağustos Ayı Meclis toplantısı Başkan Halil İbrahim Şenol idaresinde gerçekleşti.
Gaziemir'de gündem '15 Temmuz'
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ağustos 2016 Pazartesi 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABDULHAKİM KÜÇÜK - HABER SERVİSİ / 15 temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan meclis toplantısı gündemdeki rapor ve önergelerin görüşülmesiyle devam etti.

15 Temmuz'da ülkemiz çok büyük badire atlattı diyen Şenol; "Umarım en kısa sürede ülkemiz normal akışına kavuşur. Güzel olan şey ülkemizin vatandaşlarının demokrasiye, hukuka, cumhuriyete, laikliğe sahip çıkmasıydı. Her acıdan sonra bu defa ülkemiz başka bir büyük acıyla karşılaşmaz diyoruz fakat yine acılarla karşılaşıyoruz.  Ama en güzel yanı ülkemizin dayanışması. hayatını kaybeden vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum."

Bu tarihlerin unutulmaması için  Gaziemir'de 15 Temmuz Şehitler gününü unutmamak adına bir şeyler yapmak istiyoruz diyen Şenol; "Bunun için özel alan açıklaması yapılması lazım. O günü hatırlatacak objelerin olduğu bir park yapılması için çalışmalar yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Ağırtaş; "Türkiye yoğun bir gündem yaşadık grup başkan vekilleri ile birlikte ortak bildiri hazırladık bu bildirinin kamuoyuyla paylaşacağız."

AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan; "15 temmuz kara bir gece ülkemizin birlik ve beraberliğini çekemeyen değişik oyunlarıyla gösterdiği çirkinliklerle ülkemizi darbe yaparak geçmişteki darbeleri bize yaşatmak istediler. Milletimiz öyle bir inançlı ki demokrasiye sahip çıktı tankların altına yattı, üstüne çıktı ve darbeyi engellemek için namluya göğüs gerdi. Bu darbe yapılırken milletin sokağa çıkması hesaplanamamış." 

AK Parti Meclis Üyesi Yılmaz Akın; "15 temmuz darbe girişimini kınıyoruz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum yaramız büyük. Bu vatan yapılan her hareket hepimize yapılan hepimize yapılmıştır. bizim ikinci bir vatanımız yok. Batının yeni Türkiye'ye hazmedemediğini ortaya koyamadık. hep birlikte kenetlenelim hep birlikte kamuoyuna duyuralım." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası