Ege Postası
Geri

Gaziemir'de üst geçitten atlamak istedi ve...

İZMİR’in Gaziemir İlçesi’nde çıktığı üst geçitten ana yola atlamak isteyen işsiz 38 yaşındaki M.D., polisin bir buçuk saat süren ikna çabaları sonrası güçlükle indirildi. Polis merkezine götürülürken baygınlık geçiren M.D., hastaneye kaldırıldı.
Gaziemir'de üst geçitten atlamak istedi ve...
Haberler / 3. Sayfa
4 Temmuz 2013 Perşembe 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gaziemir Akçay Caddesi üzerinde üst geçitten bir kişinin kendini sarkıttığını görenler durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapattı, olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Gelen itfaiye ekipleri yola hava yastığı açtı. Alkollü olduğu belirtilen M.D.’yi ikna etmek için yaklaşık bir buçuk saat süren ikna çabaları sonuç verdi. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçidin kolonundan inen ve polis merkezine götürülmek istenirken baygınlık geçiren M.D., ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. M.D.’nin bir süre önce eşinden ayrıldığı, işsiz olduğu ve ailevi problemlerinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası