Ege Postası
Geri

Gaziemir'e o parkın adı 'Mavi Kelebekler' olacak

Gaziemir Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol idaresinde gerçekleşti.
Gaziemir'e o parkın adı 'Mavi Kelebekler' olacak
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2016 Cuma 19:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Abdulhakim KÜÇÜK/ EGEPOSTASI- Atatürk Havalimanı’nda kaybedilen vatandaşlar için saygı duruşunun ardından Meclis toplantısının açılış konuşmasını terörü lanetleyerek söze başlayan Şenol, TBMM’de değiştirilmesi istenen yargı paketi ile ilgili yargı paketinin değişmesine şimdi sesiz kalmanın yarın herkes için hukuk ve adaletin lazım olacağını düşünerek karar verilmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti grubuna  Gaziemir yatırımları için serzenişte bulunan Şenol;  “7 yıldır dosya veriyorum AKP’lilere bana Gaziemir’e yaptığınız tek bir şey gösterin. Bu kentin insanları sizi seçiyor niye yardımcı olmuyorsunuz'  Yaptıklarınız icraat ve yatırımlarının ismini bile alabilirsiniz yeter ki yatırım yapın icraat yapın Gaziemir için hizmet yapın insanların mutlu olması  için bir şey yapın. “ dedi.

AK Parti grubu adına konuşan AK Parti Grup başkanvekili Hüseyin Aslan; “Bu ülkede insanlar IMF’ye borçla doğdu bu ülkenin eksiklikleri var ama inşallah oy verdiğiniz partiler iktidar olduğunda o eksiklikleri giderirler.”  dedi.

MHP Gaziemir Meclis Üyesi Ayşe Akın Srebrenista Katliamı yıldönümü ile kaybedilenlerin unutulmaması için ‘Mavi Kelebekler’ adının bir parka verilmesi  önerisinde bulundu. Mavi Kelebekler toplu mezarlarının yoğun olduğu yerlerde olduğunun bilgilsinin de park girişinde bir tabela halinde açılması planlanan parkta bulunması istendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası