Ege Postası
Geri

Gaziemir’de Atatürk özel sergisi

Gaziemir Belediyesi Ulu Önder’in ölümünün 79. yılında, Güven Görgül’ün katkısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım Özel Fotoğraf ve Hatıra Sergisi düzenledi.
Gaziemir’de Atatürk özel sergisi
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Kasım 2017 Cuma 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Atatürk sevdalısı Güven Görgül’ün yaşamı boyunca biriktirdiği Atatürk fotoğrafları ve anıları Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım Özel Fotoğraf ve Hatıra Sergisi’nde vatandaşla buluştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güven Görgül, ailesi ve arkadaşları yaptı. Sergi açılışında Gaziemir’de önemli sanatsal etkinliklere imza attıklarının altını çizen Başkan Şenol, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde böyle özel bir sergiyi düzenleyerek Atamızın anılarını ve fotoğraflarını Atatürkçü kent Gaziemir’de vatandaşlarımızla buluşturduk. Bugün Atatürkçü kesilenlerin, O’nu dilinden düşürmeyenlerin takiye yaptığı herkes çok iyi biliyor. Biz gerçek Atatürkçüler her çocuğumuzun kalbine Atatürk sevgisini aşılayacağız. Son Kasım’a kadar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Cumhuriyetimizi yaşatacağızö diye konuştu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası