Ege Postası
Geri

Gaziemir’de rakip adaya destek iddiası: Dikkat çeken öncesi-sonrası fotoğrafı

Önceki Dönem Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu parti aleyhine çalıştığı iddiasıyla Genel Merkez’e ‘kesin ihraç’ istemiyle gönderildi. Zenginobuz Derinsu’nun balkonuna AK Parti’nin adayı Deniz Doğan’ın posterini astığı ortaya çıktı.
Gaziemir’de rakip adaya destek iddiası: Dikkat çeken öncesi-sonrası fotoğrafı
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2024 Perşembe 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıkarak 47 yıl sonra Türkiye’de birinci parti konumuna yükselen CHP, seçim sonrası düğmeye basmıştı.

CHP Genel Merkezi, parti aleyhine çalıştığı tespit edilen üyelerin ihraç edilmesi için düğmeye basmıştı.

31 Mart yerel seçim süreci kapsamında parti aleyhine ve rakip adaya açık ya da gizli çalışan üyeler için il ve ilçe başkanlıklarına genelge göndermişti. Genelge kapsamında yaklaşık 7 bin kişinin parti aleyhine çalıştığı tespit edildi.

PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞTI İDDİASI

Bu kapsamda önceki dönem Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile birlikte çalışan Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili İzel Zenginobuz Derinsu'nun da parti aleyhine çalıştığı iddia edildi.

ÖNCE ÖZEL, SONRA DOĞAN ASILDI

Zenginobuz Derinsu’nun balkonuna AK Parti’nin adayı Deniz Doğan’ın posterini astığı ortaya çıktı. Aynı balkonda CHP 38. Kurultayının hemen ardından Genel Başkan seçilen Özgür Özel’in pankartı asılmıştı.

KESİN İHRAÇ İSTEMİ

Parti aleyhine çalışan üyeler için gönderilen genelge kapsamında, İlçe Başkanlığı tarafından İzel Zenginobuz Derinsu hakkında ‘kesin ihraç istemiyle’ hazırlanan dosyanın Genel Merkez’e gönderildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası