Ege Postası
Geri

Gaziemir’deki Ece Seçkin konseri iptal edildi

Gaziemir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 22’incisini düzenlediği Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında bu akşam festival alanında gerçekleşmesi planlanan Ece Seçkin konseri Hakkari Çukurca’da yaşamını yitiren şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmiştir.
Gaziemir’deki Ece Seçkin konseri iptal edildi
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Nisan 2019 Cumartesi 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Hakkari Çukurca’da teröristlerin saldırısı nedeniyle 4 askerimizin yaşamını yitirmesi nedeniyle başsağlığı açıklamasında bulundu.

Başkan Halil Arda, “Kamuoyunun da bildiği gibi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye-Irak sınırında sürdürdüğü operasyonlar sırasında gerçekleşen saldırıda 4 askerimiz hayatını kaybetmiş, 6 askerimiz de yaralanmıştır. Hain terör saldırısını kınıyor, şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet,  ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralanan askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası