Ege Postası
Geri

Gece saat 03:00'te geldiler Taksim'e binlerce polis

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kutlamalara izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresi ile Beşiktaş'ta çok sayıda çevik kuvvet polisi görev yerlerini aldı. Taksim'de görev yapmak üzere çeşitli illerden özel uçakla getirilen bin polis gece saat 03:00'te İstanbul'a geldi.
Gece saat 03:00'te geldiler Taksim'e binlerce polis
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2015 Cuma 08:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla şehir dışından takviye olarak İstanbul'a getirilen polislerle birlikte görev alacak çevik kuvvet polisleri, İstanbul'da önceden belirlenen yerlerinde konuşlandı.

Sabah saat 05.30 itibariyle Taksim Meydanı ve çevresine İETT otobüsleriyle çok sayıda çevik kuvvet polisi getirildi. Ayrıca Beşiktaş Barbaros Bulvarı ve Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi önünde de çevik kuvvet polisleri ve TOMA'lar tedbir aldı. Başbakanlık Ofisi'nin önü demir bariyerler ile kapatıldı. Polislerin aldığı güvenlik tedbirleri artarak devam ediyor.

İSTANBUL EMNİYETİ TEYAKKUZDA

1 Mayıs için İstanbul’da 20 bini aşkın polis görev yapacak. 62 TOMA da belirli yerlerde hazır bekletilecek.

TAKVİYE POLİSLER İSTANBUL'DA
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle şehir dışından yaklaşık bin polis takviye olarak İstanbul'a geldi. Taksim çevresinde görev yapacak olan polisler yurdun çeşitli illerinden THY'den kiralanan özel uçaklarla gece saat 03.00'dan itibaren İstanbul'a  getirildiler. 
 
Adana, Diyarbakır, Bingöl, Gaziantep, Muş ve Kars'tan takviye olarak getirilen polisler daha sonra İETT araçlarıyla görevli yerlerine hareket etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası