Ege Postası
Geri

Geleceğin karikatüristleri bu okulda

D.E.Ü. Özel 75. Yıl İlköğretim Okulu “Karikatür Kulübü” Öğrencileri 2012- 13 sezonu çalışmalarına başladı
Geleceğin karikatüristleri bu okulda
Haberler / İzmir
18 Ekim 2012 Perşembe 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karikatür Eğitmeni Mustafa Yıldız yönetiminde kolları sıvayan minik çizerler, önümüzdeki günlerde açacakları ilk serginin hazırlıklarını yapıyor. Birbirinden yetenekli öğrencilerle çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Karikatür Eğitmeni Yıldız; “ Çocukların karikatür ve mizah sevgisi geleceğe umut veri yor.  Önümüzde ki yıllarda onları usta bir karikatürist olarak görmek hiç de zor değil. Yeter ki severek ve isteyerek çizmeye devam etsinler. İleride meslekleri ne olursa olsun, mizah ile uğraşıları başarı getirecektir. İlk sergimizi açmak için hazırlık yapıyoruz. Ayrıca yarışmalara katılıp, gazeteye mizah sayfası yapacağız. Çalışmalarımızı yılsonunda çıkaracağımız mizah dergisi ile taçlandıracağız.”

İşte geleceğin karikatürist adayları; Barbaros Tabak, Rüzgar Dora Duman, Erdem Cengiz, Egemen Gürcan, Deniz Yıldız, Bora Bartu Türkmen, Meriç Erim, Batu Orhun Gündüz, Ali Turgut, Utkan Başurgan, Ege Tuğyan, Emir Ata Küçük, Can Oyman, Efe Göktürk Bozkır, Cansın Berke Güngör.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası