Ege Postası
Geri

Gelecek Partisi’nde bir istifa daha: o ilçe başkanlığı kapatıldı

Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin, görevinden istifa etti. Metin’in istifasının ardından ilçeye yeni başkan atanamadığı için Gaziemir İlçe Başkanlığı kapatıldı ve bina boşaltılmaya başlandı.
Gelecek Partisi’nde bir istifa daha: o ilçe başkanlığı kapatıldı
Haberler / Yerel Politika
27 Eylül 2020 Pazar 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta altı ilçe başkanının istifa ettiği iddiaları gündeme oturmuştu. Menderes, Aliağa, Konak, Karabağlar, Seferihisar, Buca ve Karaburun ilçe başkanlarının ardından istifalara Gazimeir İlçe Başkanlığı da eklendi. Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin de geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.  İlçe başkanlarının istifalarının nedenin Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Serhat Şener’in ilçe başkanlarından para istemesi ve ilçelere gereken desteği vermemesi olduğu söylendi. 

Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin, parti il yönetimine istifasını vermesinin ardından Gaziemir ilçe binası boşaltılmaya başlandı ve partinin tabelası indirildi.

İstifa kararına ilişkin konuşan Mutlu Metin, “Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim ve istifa dilekçemi de İl Başkanlığı’na ilettim. Benim olmadığım bir toplantıda İl Başkanı Serhat Şener ilçe başkanlarından para istemiş fakat benim istifamın parayla bir ilgisi yok. Ben ilçe başkanı olarak ilden gereken desteği görmediğim için istifamı verdim. Yerime yeni birisi bulanamadığı için de ilçe binamızı kapattık. Ben orası için 50 bin lira kadar bir masraf etmişti. Şu an yerime gelecek biri olmadığı için de orayı kapatmak zorunda kaldım” dedi.

Edinilen bilgilere göre; yedi ilçe başkanı Salı günü basın toplantısıyla yedi ilçe başkanı istifasını açıklayacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası