Ege Postası
Geri

Geleneksel bowling turnuvasında buluştular

Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group'ta, çalışanlar motivasyon amaçlı düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen geleneksel bowling turnuvasında tatlı bir rekabet yaşadı.
Geleneksel bowling turnuvasında buluştular
Haberler / İzmir
21 Mart 2016 Pazartesi 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bin 400 personeliyle lojistik sektöründe son teknolojiyle hizmet veren Günaydın Group'ta 300 çalışan, aileleriyle birlikte Hilton Fame City Bowling Salonu'nda gerçekleştirilen gecede bowlingteki hünerlerini sergiledi.
 
4'er kişilik 32 takımın kıyasıya yarıştığı gecede Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın da, eşi ve çocuklarıyla birlikte bu eğlenceli anlara ortak oldu.
 
Heyecan dolu dakikaların ve renkli görüntülerin yaşandığı gecenin sonunda birinci, ikinci ve üçüncü gelen takımlara madalya ve kupaların yanı sıra; Kuşadası'nda tatil hediye edildi. Son sırayı alan takıma da kahvaltı ödülü verildi.
 
Başarılı takımları kutlayan Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Günaydın Group Ailesi olarak, yoğun iş temposu arasında sosyal etkinliklerle de birliktelik ruhunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası