Ege Postası
Geri

Gemlik, yeni eğitim yuvasına kavuşuyor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapımı devam eden Ali Kütük Ortaokulu'nun inşaatında sona gelindi. Gemlik’te hayırsever İşadamı Ali Kütük tarafından yaptırılan ortaokulun 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.    Gemlik...
Gemlik, yeni eğitim yuvasına kavuşuyor
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapımı devam eden Ali Kütük Ortaokulu'nun inşaatında sona gelindi. Gemlik’te hayırsever İşadamı Ali Kütük tarafından yaptırılan ortaokulun 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

    Gemlik Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii'nde inşaatı devam eden okul 4 katlı ve 29 derslikli olacak. Okulda bin’e yakın öğrenci eğitim ve öğretim görecek. Okul bünyesinde spor salonu, 6 laboratuvar, kütüphane, kantin ve çeşitli tesisler bulunuyor.

    26 Mart 2011 tarihinde temeli atılan okulun Eylül ayına kadar hizmete girmesi planlanıyor. Okul inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, yetkililerden bilgi aldı.
Ali Kütük Ortaokulu inşaatının da hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Refik Yılmaz, "Biz evlatlarımızın daha güvenli ve modern okullarda eğitim ve öğretim görmesini istiyoruz. Bu nedenle iyi ilişkilerimiz çerçevesinde özel sektör ile işbirliğine girerek, protokolleri imzalayıp, ilçemize okullar kazandırmaya devam ediyoruz. Ben bu anlamda katkı sunan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara Gemlik halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası