Ege Postası
Geri

Gemlik’te yeni pazar yeri için çalışmalar sürüyor

Bursa Gemlik Belediyesi’nin Salı Pazarı'na alternatif olarak yaptığı yeni açık pazar yerinde hummalı çalışma devam ediyor. Eşref Dinçer Mahallesi Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu yanındaki 15 dönümlük alanda yapılan çalışmaları...
Gemlik’te yeni pazar yeri için çalışmalar sürüyor
Haberler / Genel
26 Haziran 2013 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Gemlik Belediyesi’nin Salı Pazarı'na alternatif olarak yaptığı yeni açık pazar yerinde hummalı çalışma devam ediyor. Eşref Dinçer Mahallesi Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu yanındaki 15 dönümlük alanda yapılan çalışmaları yakından takip eden ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, yoğunluğu kamulaştırılarak ve bir kısmı da 18 uygulamasıyla elde edilen alanın sadece açık Pazar yeri olarak değil çok amaçlı rekreasyon projesi olarak da hizmet vereceğini söyledi.

Eşref Dinçer ve Osmaniye Mahallesi'nin yanı sıra Çevre Yolu bölgesindeki vatandaşların Salı Pazarı'na alternatif açık Pazar yerinden hizmet alabileceğine dikkat çeken Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, çalışmaları yoğun biçimde devam eden projenin Salı Pazarı'nın da yükünü hafifleteceğini vurguladı. 350 esnaflı 15 dönüm arazide yapılan Pazar yerinde açık otopark da bulunacağını belirten Refik Yılmaz, "Bölgeyi çok amaçlı düşünüyoruz. Pazar kurulmadığı günlerde de vatandaşlara hizmet verecek çok amaçlı bir projeyi hizmete koyacağız. Ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge yeşil alan ve dinlence merkezi olacak. İki mahalle ve çevre yolunun kesiştiği bu bölge geniş ve güzel bir meydana da kavuşmuş olacak. Pazar alanını ayrıca deprem toplanma merkezi ve kurban bayramlarında da kurban kesim yeri olarak da kullanabileceğiz. Çok amaçlı bu proje şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Refik Yılmaz, Gemlik’in tamamına yönelik yatırımlardan Eşref Dinçer Mahallesi'nin de fazlasıyla yararlanacağını ifade ederek, tapu dağıtımları sonrasında mahallenin bir çok bölgesine alt yapı ve yol hizmeti götürdüklerini, Bölge Parkı çalışmalarına da start verdiklerini bildirerek, açık Pazar yeri ve meydan sonrası Eşref Dinçer Mahallesi’nin de cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası