Ege Postası
Geri

Genç cazcılardan unutulmaz konser

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali'nin beklenen “Açık Caz Orkestrası Atölyesi Final Konseri" AASSM Küçük Salon'da yapıldı.
Genç cazcılardan unutulmaz konser
Haberler / Kültür - Sanat
18 Mart 2016 Cuma 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile düzenlenen ve Luca Costantini (gitar), Andrea Biondi (vibrafon), Jacopo Ferrazza ( kontrbas), Valerio Vantaggio (davul) yönetiminde yapılan Açık Caz Atölyesi'ne katılan genç caz sanatçılar dinleyenlerine unutulmaz bir konser yaşattı. Luca Costantini Quartet üyeleriyle birlikte çalan gençler, caz standartlarının yanı sıra Dörtlü'nün bestelerinden örnekler de sundu. Katılımcılar katılım belgelerini konser sonunda İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi ve Grup üyelerinin elinden aldı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 19 Mart Cumartesi günü saat 20.30'da Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile AASSM Küçük Salon'da yapılacak Piotr Baron Quintet konseri ile sona erecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası