Ege Postası
Geri

Gençlik Haftası konserleri iptal edildi

Gençlik Haftası etkinlikleri Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile beraberindeki gençlerin Anıtkabir ziyareti ile yarın başlıyor. Daha önce hazırlanan etkinlik programında yapılanması planlanan; sanatçılar Hakan Aysev, Yalın, Uğur Işılak...
Gençlik Haftası konserleri iptal edildi
Haberler / Güncel
14 Mayıs 2013 Salı 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik Haftası etkinlikleri Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile beraberindeki gençlerin Anıtkabir ziyareti ile yarın başlıyor. Daha önce hazırlanan etkinlik programında yapılanması planlanan; sanatçılar Hakan Aysev, Yalın, Uğur Işılak ve Mustafa Ceceli’nin vereceği halk konserleri, Hatay Reyhanlı’da yaşanan elim olay nedeniyle iptal edildi.

Bakanlık tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı için 15 ile 19 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlikler hazırlandı. İlk olarak yarın Bakan Suat Kılıç ve bir grup genç Anıtkabir’i ziyaret edecek. Ardından TÜRKSOY’a üye ülkelerin dans grupları ile Spor Federasyonları Anıttepe Spor Kompleksi’nde akşam saat 19.30’a kadar gösteriler yapacak. 16 Mayıs günü temsilci gençler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü’nde kabul edilecek. Gençler bir sonraki gün de TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret edecek. Sonrasında Unilig ödül töreni ve Uluslararası Gençlik Kısa Film Festivali ödül töreni gerçekleştirilecek.

Gençlik Şöleni ise 18 Mayıs cumartesi günü saat 14.00 ile 20.00 arasında Ankara’daki KYK Tahsin Banguoğlu Yurdu Bahçesi’nde yapılacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı günü yine sabah Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Anıttepe Spor Kompleksi’nde gençlere hitap edecek. Ardından TÜRKSOY'a üye ülkelerin dans grupları gösteri yapacak. Anıttepe Spor Kompleksi’ndeki etkinlikler protokol konuşmaları, işaret dili ile İstiklal Marşı okunması, dövüş sporları gösterisi ile devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası