Ege Postası
Geri

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Avrupalı gençlerle buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD) organize ettiği etkinlik çerçevesinde Avrupalı Türk gençleriyle buluşacak. Bakan Kılıç 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde Köln ve Düsseldorf’ta bir dizi etkinliğe...
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Avrupalı gençlerle buluşacak
Haberler / Dünya
9 Mayıs 2013 Perşembe 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD) organize ettiği etkinlik çerçevesinde Avrupalı Türk gençleriyle buluşacak.

Bakan Kılıç 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde Köln ve Düsseldorf’ta bir dizi etkinliğe katılmak üzere Almanya’ya geliyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik, UETD’nin Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerini sürdürdüğünü, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde, bulunduğu ülke yetkililerin yanı sıra, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bakanlarına ve yetkililere sorunları aktaran çözüm yolları aradığını belitti.

Çelik, “UETD olarak Avrupa’da yaşayan gençlerimizi, sporcularımızı ve genç işadamlarımızı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la buluşturacağız. Sayın Kılıç yapılan davete icabet ederek yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 1. Gençlik Buluşması’nda Türk gençleriyle buluşuyor." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası