Ege Postası
Geri

Genel Merkez’den Kılıçdaroğlu için İzmir talimatı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultaydan sonra ilk kez kendisine destek veren İzmir’e ziyarette bulunacak. Birçok belediye başkanı genel merkezi arayarak, “ne yapalım?” diye sordu. Genel merkez; İzmir örgütüne Kılıçdaroğlu ile gerekli hassasiyeti göstermesini ve karşılama yapılması talimatı verdi. Kılıçdaroğlu, üç isme ziyarette bulunacak.
Genel Merkez’den Kılıçdaroğlu için İzmir talimatı
Haberler / Politika
23 Temmuz 2024 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gündeme Bakış'ın haberine göre, CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir’de düzenlenecek bir panele katılacak. Kılıçdaroğlu, geceyi İzmir’de geçirecek.

PARTİ YÖNETİCİLERİ NE YAPACAKLARINI BİLEMEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan seçilmesinin ardından eski genel başkan Deniz Baykal İzmir’e gelmiş ve o dönem belediye başkanları genel merkeze Baykalı’ı karşılayıp karşılamamayı sormuştu. O dönemin genel merkez yöneticileri İzmir örgütüne, “Deniz Bey’i görevdeki genel başkan gibi karşılayın” talimatı vermişti.

Benzer bir durum yıllar sonra yeniden yaşandı. Eski genel başkan Kılıçdaroğlu, bugün bir panele katılmak üzere İzmir’e gelecek. Bazı belediye ve ilçe başkanları genel merkezle iletişime geçerek, “Ne yapalım?” diye sordu. Genel merkez yöneticileri, Kılıçdaroğlu’nun yoğun bir katılımla karşılanmasını ve programının takip edilmesi talimatını verdi. CHP eski liderinin karayolu ile İzmir’e geleceği bildirildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, hayata veda eden Ekrem Bulgun’un ailesine de taziye ziyaretinde bulunacak.

ÜÇ BAŞKANA ZİYARET

CHP eski genel başkanı; yarın (Çarşamba) İzBB Başkanı Cemil Tugay’, eski belediye başkanları Tunç Soyer ve Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edeceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası