Ege Postası
Geri

Genel Sekreter Gökçe uyardı: Deprem yardımı adı altında ‘fırsatçılık’

İzmir depreminin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin adını vererek vatandaştan yardım adı altında para istedikleri ortaya çıktı. Konuya ilişkin İzmirlileri uyaran Gökçe, “Adımı kullanıp sizlerden yardım adı altında para isteyenlere lütfen itimat etmeyin! Böyle bir durumla karşılaşırsanız emniyet birimlerini bilgilendirin” dedi.
Genel Sekreter Gökçe uyardı: Deprem yardımı adı altında ‘fırsatçılık’
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2020 Pazartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 30 Ekim tarihinde İzmir’de yaşanan depremin ardından belediyeler, devlet kurumları ve vatandaşları depremzedelere yardım etmek için adeta seferber oldular. Depremden etkilenen vatandaşlar yaralarının sarılması için örnek bir yardımlaşma ortaya konuldu.

Ancak depremden nemalanmak isteyen ve depremi bahane ederek kendine kazanç sağlamak isteyen bazı ‘fırsatçılar’ da depremin ardından kendilerini göstermeye başladı.

Bu kişilerden bazılarının İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin adını vererek halktan yardım adı altında para toplamaya çalıştıkları ortaya çıktı.

Konu ile ilgili vatandaşları uyaran Genel Sekreter Gökçe, “Değerli dostlarım, Yaşadığımız İzmir depremini istismar ederek ‘ihtiyaç sahiplerine yardım istiyoruz’ diye adımı kullanıp sizlerden yardım adı altında para isteyenlere lütfen itimat etmeyin! Böyle bir durumla karşılaşırsanız emniyet birimlerini bilgilendirmenizi rica ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası