Ege Postası
Geri

Gerekirse kafeste yargılanmalı!

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, "Gerekirse Evren ve Şahinkaya da Mübarek gibi sedyeye konulup kafesin içinde mahkemeye çıkarılmalı" dedi.
Gerekirse kafeste yargılanmalı!
Haberler / Güncel
19 Aralık 2012 Çarşamba 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANKARA- Tan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, dün ODTÜ'de meydana gelen olayları anımsattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2-3 bin kişiyle "ODTÜ'yü savaş alanına çevirdiğini" öne süren Tan, "Bu protestolara tahammülün yoksa demokrasi nasıl yerleşecek'" diye sordu.

Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya'nın "göstermelik olarak yargılandıklarını" savunan Tan, eski Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in kafesin içinde mahkemeye çıkarıldığını hatırlattı. Tan, "Gerekirse Evren ve Şahinkaya da Mübarek gibi sedyeye konulup kafesin içinde mahkemeye çıkarılmalıdır. Bunu yapamıyorsan hukuk oyunu oynamaya gerek yok" dedi.

Tan, AK Parti'nin idari sistemle ilgili Anayasa değişiklik önerilerini bir bütün halinde getirmesi gerektiğini söyledi. (CNNTÜRK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası