Ege Postası
Geri

‘Geri dönüşüm kutusu krizinde’ yeni perde: O isim görevden alındı

İzmir’in bazı ilçelerine konulan geri dönüşüm kutuları kriziyle gündeme gelen ve , İzmir Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü gibi önemli iki birimin başında olan TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) İzmir İl Temsilcisi Mesut Öndeş, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından görevden alındı.
‘Geri dönüşüm kutusu krizinde’ yeni perde: O isim görevden alındı
Haberler / İzmir
1 Eylül 2021 Çarşamba 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), kentin bazı ilçelerine geri dönüşüm kutuları koyması İzmir kamuoyunda tartışmalara ve tepkilere neden olmuştu. Konuyu gündeme getirten CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TÜGVA’nın İzmir İl Temsilcisi ve aynı zamanda Valilik çalışanı olan Mesut Öndeş’in kaymakamlara talimat vererek belediyelerin yerleştirilen kutuları kaldırılmaması yönünde talimat verdiği iddialarını dile getirmişti. 
Bakan ayrıca, konuya ilişkin muhatabın vakıf değil valilik olduğunu belirtti ve resmi kurumları konuya ilişkin açıklama yapmaya davet etmişti.

VALİLİK’TEN FLAŞ HAMLE

Öte yandan; ortaya atılan iddiaların ardından flaş bir gelişme yaşandı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü gibi önemli iki birimin başında olan TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) İzmir İl Temsilcisi Mesut Öndeş’i görevden aldı.

Vali Köşger, Öndeş’in görevine ise görevinden alırken yerine Protokol Şube Şube Müdürlüğü’nde çalışan Polis Memuru Şeyma Üncü’yü atadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası