Ege Postası
Geri

Gezi teknesi Beydağ Barajı'na indirildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ Belediyesi, Beydağ Su Gönülleri Kooperatifi işbirliğiyle İZKA projesi kapsamında alınan gezi teknesi Beydağ Baraj gölüne indirildi.
Gezi teknesi Beydağ Barajı'na indirildi
Haberler / İzmir
21 Temmuz 2016 Perşembe 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beydağ'da alternatif turizmi geliştirmek için 350 bin liraya alınan 26 kişilik gezi teknesi Beydağ Barajı'na düzenlenen törenle indirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ Belediyesi, Beydağ Su Gönülleri Kooperatifi'nin İZKA projesi kapsamında ortaklaşa aldığı gezi teknesi bir süre önce İzmir Körfezi'nde denendi. 

Teknenin suya indirilmesinin ardından konuşan Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "Gördüğünüz gibi su ürünlerine ait büyük teknemizi bugün suya indirdik. Bölge turizmine bir şeyler kazandırması ve alternatif turizm oluşturmasını amaçlıyoruz. Sadece Beydağ ilçesi için değil, Kiraz, Ödemiş ve Tire gibi bölgedeki yakın ilçedeki insanları da doğa ve su turizmiyle iç içe olsun istedik" dedi. 

Proje ortaklarından Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Saydam ise, "Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkesi teşekkürü borç biliriz. Çünkü tek başımıza kooperatif olarak üstesinden gelebileceğimiz bir proje değildi" diye konuştu.

Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, tekne turlarının 15-20 içinde başlayacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası