Ege Postası
Geri

Gezi ve Hatay olaylarıyla ilgili eylemlere katılan 7 kişiye gözaltı

Gezi Parkı ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’la ilgili düzenlenen eylemlere katılan 7 kişi gözaltına alındı. Antalya’da MLKP ve bazı gruplara düzenlenen operasyonlarda çok sayıda belgeye de el konuldu. Antalya Emniyeti Terörle...
Gezi ve Hatay olaylarıyla ilgili eylemlere katılan 7 kişiye gözaltı
Haberler / Güncel
18 Eylül 2013 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gezi Parkı ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’la ilgili düzenlenen eylemlere katılan 7 kişi gözaltına alındı. Antalya’da MLKP ve bazı gruplara düzenlenen operasyonlarda çok sayıda belgeye de el konuldu.

Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gezi Parkı eylemleri ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’a destek amacıyla düzenlenen gösterilerle ilgili başlattığı çalışmalar sonucunda operasyon düzenledi. Marksist Leninist Komünist Partisi (MLKP) ve bununla irtibatlı sol örgütlere düzenlenen operasyonlarda, aralarında kadınların da olduğu 7 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda çok sayıda örgütsel doküman, hard disk ve bir kuru sıkı tabanca da el konuldu.

Emniyetteki sorguları devam eden zanlılar, ‘kamu ve özel mala zarar verme, polise mukavemet, izinsiz gösteri düzenleme, polise patlayıcı ve taş atmakla’ suçlanıyor. Zanlıların, cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası